Recenzija: SAN Exclusive Obnavljajući serum za osjetljivu kožu

Danas s vama dijelim jednu beauty recenziju koju sam već odavno morala napisati, ali kao što znate uzela sam si pauzu od bloganja pa tako i od pisanja recenzija.

Uglavnom na svom blogu pišem samo recenzije onih proizvoda koji su mi se svidjeli, a isti je slučaj bio i s proizvodom kojeg vam danas predstavljam. Riječ je o SAN obnavljajućem serumu za lice za osjetljivu kožu čije me djelovanje apsolutno oduševilo i udovoljilo potrebama moje osjetljive kože.

Ako još niste čuli za SAN kozmetiku, onda trk na njihovu web stranicu kako biste se upoznali s ovim divnim brendom i njihovim još divnijim proizvodima.

SAN proizvodi samo prirodnu kozmetiku koja nije testirana na životinjama, a riječ je o domaćem brendu, i to iz našeg malog Međimurja, što mi je posebno drago.

Serum za osjetljivu kožu je noviji proizvod iz njihove ponude, a ja sam ga počela koristiti negdje krajem zime. Koža mi je u to doba bila izuzetno isušena i dehidrirana zbog one velike hladnoće koja nas je u to vrijeme zadesila pa mi je ovaj proizvod došao kao melem na ranu. Moja ga je koža obožavala.

IMG_0310

Moja je koža osjetljiva i mješovita, sklona reakcijama i perutanju. Koristim uglavnom samo proizvode za osjetljivu kožu jer su mi svi ostali  previše agresivni.

Ovaj serum dolazi u staklenoj ambalaži s kapaljkom u količini od 10 ml. Možda se na prvu čini kao da je to jako mala količina, ali vjerujte ovaj će vam proizvod jako dugo potrajati s obzirom na to da je dovoljno samo nekoliko kapi za cijelo lice. Rok trajanja ovog seruma je 18 mjeseci.

Što kaže proizvođač?

Namijenjen njezi osjetljive kože lica. Ekskluzivna kombinacija pomno odabranih ulja konoplje, sjemenki borovnice, ploda divlje ruže i kokosa daje koži koncentrirane aktivne sastojke, esencijalne masne kiseline, vitamine, karotenoide i druge antioksidanse potrebne za njenu obnovu, hidrataciju i mladolik izgled.

100% ručno izrađen prirodan proizvod. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, umjetne mirise, niti konzervanse. Nije testiran na životinjama.

Dakle, kao što navodi sam proizvođač ovaj serum obiluje prirodnim uljima koji blagotvorno djeluju na kožu. Vrlo je guste teksture i prilično je hranjiv i mastan pa će biti odličan za sve osobe sa suhom kožom. Miris mu je dosta intenzivan, onako biljni i to je jedino što mi se nije baš dopalo, ali s vremenom se priviknete. Najviše se osjeti ulje ruže i konoplje.

IMG_0311IMG_0316IMG_0318

S obzirom na to da je moja koža mješovita, ja ovaj serum koristim kao noćnu njegu, dok za dan radije koristim neke laganije kremice. Koža je nakon nanošenja mekana i izuzetno nahranjena, a suhi se dijelovi više ne perutaju. Spomenula sam već da je moja koža sklona reakcijama, međutim od ovog proizvoda nisam dobila nikakve bubuljice niti išta slično. Ovaj je serum osobito pogodan za nanošenje oko očiju i usana gdje se stvaraju one sitne borice.

Proizvod ne sadrži parfeme niti alergene pa je pogodan za osjetljivu kožu, a biti će divan i za sve dame sa zrelom kožom. Isto tako ne sadrži niti parabene, eterična ulja, silikone i bojila što je svakako veliki plus kad je sastav kozmetičkih proizvoda u pitanju.

Mene se ovaj proizvod izuzetno svidio i toplo bih ga preporučila svim osobama sa suhom, osjetljivom i zrelom kožom. Za osobe sa mješovitom kožom biti će idealan kao noćna njega ili za povremeno korištenje.

IMG_0320

Cijena mu je oko 80 kuna, a možete se naručiti putem SAN webshopa.

Osobno sam veliki obožavatelj prirodne i cruelty-free kozmetike i uvijek rado koristim takve proizvode te smatram da su takvi brendovi zaslužili svaku pohvalu i podršku od strane nas potrošača.

Jeste li već isprobali nešto od SAN kozmetike? Pišite mi svoje utiske u komentarima!

M.

 

 

2 misli o “Recenzija: SAN Exclusive Obnavljajući serum za osjetljivu kožu

Komentiraj